Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HGSS: Još uvijek traje potraga za Dinkom Litovićem

HGSS: Još uvijek traje potraga za Dinkom Litovićem

Pretražuje se i kanjon Cetine

HGSS je izvjestio kako još uvijek traje potraga za Dinkom Litovićem koji je iz doma za stare i nemoćne u Zadvarju nestao 27. svibnja.

'Potražnu akciju vodi HGSS-ova stanica Makarska, a pridružili su se i članovi stanice Split, DVD-a Zadvarje i policijski službenici iz PP Omiš. Ovog četvrtka pretražuje se, između ostalog, i kanjon Cetine', potvrdili su iz HGSS-a.

Dinko Litović rođen je 1959. godine, visok je 185 cm, ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka imao je zelene hlače i plavu majicu.

'U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr', poručuju iz policije.

Obitelj je objavila i snimku video nadzora na kojoj je posljednji put viđen kako izlazi iz doma.

Vaša reakcija na temu