Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP IAKO MU JE VOZAČKA ODUZETA: Zaustavljen u Solinu, pronađeni mu kokain i dva noža

IAKO MU JE VOZAČKA ODUZETA: Zaustavljen u Solinu, pronađeni mu kokain i dva noža

Četrdesetjednogodišnji vozač je uhićen

U utorak oko 21.50 sati u Solinu Interventna policija zaustavila je osobno vozilo kojim je upravljao 41-godišnji muškarac. 

'Tijekom postupanja policijskim službenicima je predao kutiju duhana u kojoj se nalazilo sedam paketića u kojima se nalazilo 10,89 grama droge kokain i dva noža, jedan dužine oštrice 22 cm, a drugi 15 cm.

Također  je utvrđeno da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je na snazi  izrečena zabrana upravljanja vozilom, te je odbio testirati se na prisutnost droge u organizmu. Uhićen je i doveden u službene prostorije radi provođenja istraživanja', priopćila je policija.

Utvrđeno je da je ostvario obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama radi čega će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te obilježje prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o sigurnosti prometa na cestama radi čega će danas uz optužni prijedlog biti odveden na općinski prekršajni sud.

Vaša reakcija na temu