Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vatrogasci Supetar INTERVENCIJA NA BRAČU Vozilo u kojem je bilo djece izletjelo s prometnice, zaustavilo se uz rub provalije

INTERVENCIJA NA BRAČU Vozilo u kojem je bilo djece izletjelo s prometnice, zaustavilo se uz rub provalije

Vatrogasci su brzo izašli na teren

Dežurna smjena je preko VOC-a Brač u 20.35 sati dobila dojavu o izlijetanju osobnog automobila s prometnice na staroj cesti Supetar - Škrip. 

'Prema dojavi vozilo se zaustavilo na samom rubu provalije pa ga putnici, među kojima je bilo i male djece, nisu sigurno mogli napustiti.

Brzom intervencijom vatrogasaca vozilo je osigurano i usidreno uz pomoć vitla, nakon čega su iz njega na siguran način evakuirana djeca i vozač te je na koncu i samo vozilo izvučeno natrag na cestu.

S obzirom da putnici u nezgodi nisu zadobili nikakve ozlijede a vozilo nije značajnije oštećeno, svi su nastavili put prema njihovoj kući, a naši vatrogasci natrag u postrojbu.

Čitava intervencija od izlaska iz garaže do ponovnog povratka u nju trajala je manje od 40 minuta', stoji u objavi Vatrogasaca Supetar.


Vaša reakcija na temu