Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JAVNA TRIBINA Dio Kaštelana protiv gradnje Novog ulaza u Split

JAVNA TRIBINA Dio Kaštelana protiv gradnje Novog ulaza u Split

Naveli su razloge

Javna tribina na kojoj građani grada Kaštela žele da se njihovo mišljenje i glas čuje održati će se u četvrtak, 22. veljače.

'S obzirom da se radi o velikom i skupom projektu Čvor Vučevica-D8 Kaštel Kambelovac, naziva Novi ulaz u Split, građani smatraju da im se nanosi velika šteta i devastacija polja i imovine, zagađenje, prometna opterećenost ionako zakrčene i opasne D8. 

Stoga su 19. veljače spontano prosvjedovali u Vučevici na uvođenju izvođača u radove pred županom Blaženkom Bobanom, ministrom Olegom Butkovićeva, Antom Sanaderom i predstavnicima medija i HC', stoji u priopćenju.


Vaša reakcija na temu