Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jelavić: Da su druge stranke ulagale u Vrgorac kao Domovinski pokret danas bi bili jedan od najrazvijenijih gradova

Jelavić: Da su druge stranke ulagale u Vrgorac kao Domovinski pokret danas bi bili jedan od najrazvijenijih gradova

Pozvao je ljude da izađu na izbore

Ante Jelavić ističe kako Domovinski pokret još uvijek nije na vlasti u državi te kako u županiji ima tek mali udio u vlasti razmjerno broju zastupnika u skupštini Splitsko-dalmatinske županije. 

'Pa ipak to nije spriječilo DP da čitavo ovo vrijeme ulaže u Vrgorac i Vrgorsku krajinu. Da su kojim slučajem druge političke opcije, razmjerno svom utjecaju na državnom i županijskom nivou, forsirale vrgorske projekte danas bi bili jedan od najrazvijenijih gradova u državi', poručio je Jelavić i nabrojio što smatra da je napravljeno zahvaljujući Domovinskom pokretu. 

'Samo u gradnju cesta u posljednjih nekoliko godina na području Vrgorca, zahvaljujući čelnim ljudima DP-a, uloženo je preko 20 milijuna kuna. Projekt izgradnje Doma za starije i nemoćne osobe u Dragljanima pripremljen je i izlobiran zahvaljujući čelnim ljudima DP-a u SD županiji. Projekt je vrijedan gotovo 40 milijuna kuna. Splitsko-dalmatinska županija je, opet zahvaljujući ljudima iz DP-a koji su zaduženi za tu problematiku, na području Vrgorca obnovila i sanirala brojne sakralne objekte. Ovih dana u centru Vrgorca uređuje se sportsko igralište. Postavlja se nova ograda, podloga.... Međutim, nitko ne spominje kako se sve to gradi zahvaljujući amandmanu DP-a na proračun Splitsko-dalmatinske županije. 

Što bi tek bilo da imamo punu vlast u državi i županiji? Stoga vas ovom prilikom pozivam da nam date povjerenje kako bi se Vrgorac gradio i izgradio na zadovoljstvo svih naših građana. Izađite na izbore 17. travnja i zaokružite listu broj 6. i moje ime na toj listi', zaključuje Jelavić.

Vaša reakcija na temu