Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KAKO JE SVE POČELO? Stariji brat Rušić tražio je novac od Bančića, kad nije dobio Ante je otišao kući po nož

KAKO JE SVE POČELO? Stariji brat Rušić tražio je novac od Bančića, kad nije dobio Ante je otišao kući po nož

Bio je pijan pa se ne sjeća što se događalo

Frane Rušić, stariji brat Ante Rušića, osumnjičenog za ubojstvo 22-godišnjeg Luke Bančića, završio je na 15 dana u zatvoru nakon privođenja na Prekršajni sud u subotu popodne. Sudac mu je odredio zadržavanje u trajanju od dva tjedna, policija je inače tražila 30 dana zatvora za prekršaj članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Franu Rušića terete da je u vidno alkoholiziranom stanju prišao Luki Bančiću i tražio novac. Kad nije dobio, došlo je do naguravanja, nakon čega Ante Rušić odlazi kući po nož, vraća se i ubada nesretnog mladića u prsa.

Stariji Rušić događaja se zbog pijanstva ne sjeća. Iduće ročište zakazano je za 8. ožujka.

Vaša reakcija na temu