Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kaštelaninu osumnjičenom za dvostruki pokušaj ubojstva u kući pronašli bombe i streljivo

Kaštelaninu osumnjičenom za dvostruki pokušaj ubojstva u kući pronašli bombe i streljivo

Isto se dogodilo i kada mu je kuća pretražena prije 21 godinu

Policija je u kući 58-godišnjeg Kaštelanina, osumnjičenog za dvostruki pokušaj ubojstva, pronašla šest bombi i 70 komada streljiva različitog kalibra. Nije iznenađenje jer se isto dogodilo i kada mu je kuća pretražena prije 21 godinu kada je nožem izbo 18-godišnjaka. Tada je pronađena puška, ali i tromblonska mina.

U tom slučaju pravomoćno je 2007. osuđen na 2 godine i jedan mjesec zatvora, ali mu to nije jedina presuda. Zbog prijetnje stricu 2022. pravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora, a rok kušnje od dvije godine istekao je prije dva mjeseca.

Zbog raznih prekršaja javnog reda i mira, uglavnom napada na susjede, muške i ženske, proteklih godina više je puta kažnjavan na Prekršajnom sudu novčanim kaznama od 100 do 200 eura.

Sinoć je u pripadnika HGSS-a koji se vratio s cjelodnevnog dežurstva na Malačkoj zbog parkiranja iz revolvera ispucao više metaka, najmanje šest. Propucao mu je auto, a njega pogodio u ruku, nogu i stomak. Potom je s dvije sjekire napao čovjeka koji je pomagao HGSS-ovcu. Snažno ga je udario po glavi i razbio mu lubanju. Čovjek se uspio pribrati i svladati ga uz pomoć nekolicine građana.

Večeras bi trebao biti predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu. Sutra će ga ispitati u Državnom odvjetništvu i sasvim sigurno predložiti određivanje istražnog zatvora.

Vaša reakcija na temu