Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU ŠK Kod Knina uhvaćen Srbin koji je krijumčario migrante

Kod Knina uhvaćen Srbin koji je krijumčario migrante

Pritvorskom nadzorniku je predan 27-godišnjak

Policija iz Knina je dovršila istraživanje nad 27-godišnjim Srbinom kojeg su osumnjičili zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u  Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Schengenskog sporazuma.

U subotu su u Golubiću zaustavili vozilo u kojem se osim 27-godišnjaka nalazilo više stranih državljana. Utvrđeno je kako je 27-godišnjak u teretnom vozilu iz koristoljublja za unaprijed dogovoren novčani iznos prevozio strane državljane koji su nezakonito ušli na područje Republike Hrvatske.

'Prema stranim državljanima je postupano sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakonu o strancima. Uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske', poručuje policija. 

Vaša reakcija na temu