Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Komentar Mosta: 'Prije će se Zemlja početi okretati u suprotnom smjeru nego što ćemo mi s HDZ-om'

Komentar Mosta: 'Prije će se Zemlja početi okretati u suprotnom smjeru nego što ćemo mi s HDZ-om'

Rezultate su komentirali Raspudić, Bulj i Troskot

Rezultate izlaznih anketa komentirali su i u stožeru Mosta.

'Ovo su tek izlazne ankete i po ovome smo ostali na točno onome što smo imali - Most na osam, a partneri na jednom mandatu', rekao je Nino Raspudić za Novu TV. 

'Dobra je vijest visoka izlaznost građana jer se Most oduvijek zalaže za veću participaciju građana u procesima odlučivanja. Kakva god kombinacija se složi, imat će dobar legitimitet', smatra Raspudić.

'Ono što je bilo pozitivno s ulaskom u igru Zorana Milanovića je što je došlo do veće političke nabrijanosti i veće izlaznosti. Nama ostalima je bio problem što se sve nekako svelo na duopol Milanovića i HDZ-a', istaknuo je Raspudić te dodao da bi 'bilo lijepo kada bismo bili dvocifreni' u broju mandata.

Miro Bulj kaže kako narod donosi sud te da će se tek vidjeti koliko su mjerodavne ankete.

'U mojoj jedinici koja je bila vrlo teška i u kojoj je bilo najviše lista predviđaju anketa dva mandata. Malo sam bio u medijima, više s narodom. Zadovoljan sam. Vidjet ćemo što će biti', rekao je Bulj za Jutarnji list

Zvonimir Troskot je rekao da su zadovoljni, ali da su suzdržani zbog izlaznih anketa. 

'To će se mijenjati, ali samim time da smo povećali mandate, to je dobro. Pozdravljam ovu izlaznosti i to je signal da ljudi žele promjenu. Vidio sam jako puno mladih na biralištima i baš me zanimaju finalni rezultati. Mislim da će doći do promjena', ustvrdio je. 

Ponovio je da sigurno neće s HDZ-om, ali i da im je Možemo neprihvatljiv. 

'Prije će se Zemlja početi okretati u suprotnom smjeru nego što ćemo mi s HDZ-om', ponovio je. 

Vaša reakcija na temu