Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Meteorolozi otkrili kakav će nam biti prvi tjedan listopada

Meteorolozi otkrili kakav će nam biti prvi tjedan listopada

Bura na Jadranu

Jutros u unutrašnjosti Dalmacije ima slabe kiše uslijed premještanja oslabljenog frontalnog poremećaja preko naših krajeva, no sa sjeverozapada će jačati greben anticiklone, piše Tea Blažević za N1.

Tijekom prijepodnevnih sati još uglavnom lokalno može pasti malo kiše, no poslijepodne će biti većinom suho i barem dijelom sunčano. Vjetar će u unutrašnjosti biti većinom slab, samo na istoku zemlje umjeren sjeverozapadnjak. Na moru će puhati umjerena do jaka bura.

Utorak donosi većinom sunčane prilike, temperature većinom od 18 do 20, na kopnu, duž obale pretežno od 21 do 24. Jutra svježa, što osobito vrijedi za kontinentalne predjele. Na moru još bura.

Stabilno će biti i u nastavku tjedna, većinom suho i dijelom sunčano. U jutarnjim satima u unutrašnjosti treba računati na pojavu magle, osobito po kotlinama i uz riječne tokove.

Vaša reakcija na temu