Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MIHANOVIĆ U VUKOVARU 'Poseban je osjećaj položiti vijenac i zapaliti svijeću u herojskom gradu uoči Dana državnosti'

MIHANOVIĆ U VUKOVARU 'Poseban je osjećaj položiti vijenac i zapaliti svijeću u herojskom gradu uoči Dana državnosti'

'Nitko ne može ostati ravnodušan'

Ante Mihanović, kandidat s liste HDZ-a na predstojećim europskim izborima, čestitao je pratiteljima sretan Dan državnosti.

'Poseban je osjećaj položiti vijenac i zapaliti svijeću u herojskom gradu Vukovaru uoči Dana državnosti.

Pokraj Memorijalnog groblja, mjesta koje nas podsjeća na veličinu žrtve hrvatskih branitelja i civila u Domovinskom ratu, nitko ne može ostati ravnodušan.

Hrvatska u Europskoj uniji ima svoje mjesto, ono je već dobro usidreno na demokršćanskim vrijednostima, stavljajući čovjeka u centar svih politika.

Križevi u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj motiv su i opomena da uvijek, ma gdje bili, znamo odakle smo stigli i koji su nam korijeni', napisao je.


Vaša reakcija na temu