Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Miro Bulj: Tko izda MOST bit će Juda hrvatskog naroda

Miro Bulj: Tko izda MOST bit će Juda hrvatskog naroda

Ne mislim sada na Prgometa, nego na sve nas, uostalom i na mene se to odnosi!

Sinjanin Miro Bulj jedan je od 19 MOST-ovih zastupnika u Saboru. Pitali smo ga komentar najnovijih vijesti, prije svega sastanka Drage Prometa i Zorana Milanovića u stanu Ante Kotromanovića, te burne reakcije Stipe Petrine na tu informaciju.

- Ne bih ništa komentirao što je izvan našeg priopćenja. Snažno stojim uz reforme koje traži MOST. Nije mi cilj razbijati MOST nekakvim komentarima vijesti u koje se još nisam ni uvjerio da su istinite - prva je Buljeva reakcija.

- Ali ako se uvjerim da se radi o izdaji, imat ću što reći, ne bojte se - dodao je.

Naglasio je da ne govori u ime MOST-a, već u osobno, pa nam je pojasnio svoj stav.

- Nama treba jedinstvo kao 1991. godine, a ako bilo tko od nas izda ideju MOST-a, radit će se o izdajici naroda, taj će biti Juda. Ne mislim sada na Prgometa, nego na sve nas, uostalom i na mene se to odnosi!

Zanimalo nas je i je li nakon prve runde razgovora s HDZ-om i SDP-om pesimističniji ili optimističniji.

- Uvijek sam optimist, pogotovo jer mislim da uz Božju providnost i našu snagu možemo Hrvatsku izvući iz gliba - rekao nam je otvoreni Sinjanin.

Vaša reakcija na temu