Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU zadarska MRTAV PIJAN ZA VOLANOM Vozaču u Trilju izmjereno čak 2,87 promila

MRTAV PIJAN ZA VOLANOM Vozaču u Trilju izmjereno čak 2,87 promila

Uhićen je 45-godišnjak

Triljski policajci su jučer, oko 18 sati, zaustavili vozilo kojim je upravljao 45-godišnjak. Alkotestom je utvrđeno kako ima 2,87 promila alkohola u krvi. 

Isključen je iz prometa i  doveden u službene prostorije, a pozvan je i tim hitne medicinske pomoći radi preventivnog pregleda osobe zbog visoke koncentracije alkohola u organizmu. 

'Zadržan je u prostorijama policije do otrježnjenja i izdana mu je naredba o privremenom oduzimanju vozačke dozvole. Nadležnom općinskom prekršajnom sudu bit će podnesen optužni prijedlog zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 199 st.8 Zakona o sigurnosti prometa na cestama', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu