Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na jesen počinje gradnja čak devet luka nautičkog turizma u Splitsko-dalmatinskoj županiji!

Na jesen počinje gradnja čak devet luka nautičkog turizma u Splitsko-dalmatinskoj županiji!

Planirane investicije županijske Lučke uprave u 2019. iznose oko 300 milijuna kuna

Ove jeseni bit će otvoreno devet gradilišta luka nautičkog turizma u Srednjoj Dalmaciji, najavljuju iz Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije. Planirane investicije županijske Lučke uprave za područje Srednje Dalmacije, uz potporu Ministarstva, u 2019. godini iznose oko 300 milijuna kuna, čime će se značajno poboljšati pomorska infrastruktura. 

- Sprema se izgradnja luke s rivom i pratećim sadržajima u Omišu. Kroz 2019. privesti će se kraju pripreme za početak gradnje luke i lukobrana za sve vrste brodova osim trajekta u Bolu na otoku Braču. Realiziran je projekt luke Rogač na Šolti, uredit će se luke Stomorska na istoku Šolte i Splitska na otoku Braču. U Sućurju, na istočnoj punti otoka Hvara, počinju ove jeseni radovi na uređenju luke koji će rezultirati sasvim novim vizurama Sućurja, jednako kao i Kaštel Starog gdje se realizira projekt pristaništa sa svim pratećim sadržajima - dodaju iz županijske Turističke zajednice.

Vaša reakcija na temu