Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA RADOST DJECI: Uređen okoliš vrtića Salona

NA RADOST DJECI: Uređen okoliš vrtića Salona

Dekorativni beton i listopadna stabla vrijedna su donacija

Pjesmom i prigodnim programom djeca iz vrtića Salona podijelila su radost zbog uređenog okoliša koji su dekorativnim betonom i sadnicama listopadnog drveća ukrasili iz tvrtke Cemex.

Katarina Vukoja, voditeljica kadrovske službe firme donatora, ponijela je i srčanu zahvalnicu na kojoj je ispisano 'Da bi svijet cvjetao od sreće, zato ti posadi drveće i cvijeće'.

- Misao vodilja kod dekorativnog, protukliznog betona nam je bila najprije sigurnost djece, a stablima smo htjeli im i osvijestiti važnost prirode te pružiti im što ugodniji boravak - kazala je Vukoja u ime tvrtke Cemex.

Istaknula je i kako se raduju sudjelovanju u svakom projektu gdje kvaliteta, funkcionalnost i estetika dolaze do izražaja, ali i osobito zadovoljstvo im je doprinositi održivom razvoju lokalne zajednice u kojoj posluju.

Solinski dogradonačelnik Ivica Rakušić se zahvalio tvrtki koja se, kako je rekao, još jednom pokazala kao društveno odgovorna firma koja na brojnim projektima daje doprinos razvoju lokalnoj zajednici. 

- Kada govorimo o Cemexu, u manje od pet dana imali smo dva lijepa događaja, dodjelu stipendija učenicima i studentima iz Solina, Klisa i Kaštela te uređenje platoa vrtića dekorativnim betonom i sadnicama - zahvalio se. 


Dodao je i kako ne mora ni naglašavati koliko je solinskoj gradskoj upravi bitan predškolski odgoj.

- Mislim da smo mi jedina jedinica lokalne samouprave koja je izgradila dva velika vrtićka objekta u nepune dvije godine. Cilj nam je iz dana u dan podizati kvalitetu predškolskog odgoja - zaključio je.

Anđela Biuk, ravnateljica Dječjeg vrtića Cvrčak, također se zahvatila donatorima, 'prijateljima koji uvijek odgovaraju na potrebe.'

-  Kroz srpanj i kolovoz radili smo veliku rekonstrukciju, zamjenu svih vodovodnih cijevi, te dva dječja sanitarna čvora kako bismo uopće mogli primiti donaciju. Sada zaista izgleda prekasno - navela je ravnateljica.

Vaša reakcija na temu