Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Naljepnicama u centru Splita upozorili gradonačelnika na problem

Naljepnicama u centru Splita upozorili gradonačelnika na problem

Zeleni Dalmacije smatraju da treba postaviti protukliznu podlogu na ulice

Zeleni Dalmacije su nam poslali fotografije naljepnica zalijepljenih po Peristilu i Krešimirovoj ulici. Na naljepnicama je fotografirana banana.

- Instalacije nepoznatog autora ponovo su aktualizirali nemar gradskih službi i neodgovorne politike koja desetljećima nije u stanju riješiti protukliznu podlogu na kamenim pločama Krešimirove, Dioklecijanove i drugih ulica koje nisu spomenički artefakt a nemaju ni problem izvornih. Vjerujemo da će novi gradonačelnik Andro Krstulović Opara pronaći način kako se ovaj mali, ali ozbiljan problem može efikasno riješiti jer će u protivnom tužbe nepotrebno uzimati novac iz gradskog proračuna - poručili su Zeleni Dalmacije.

Vaša reakcija na temu