Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NESREĆA U SITNOM Kombi koji je prevozio djecu sletio s ceste

NESREĆA U SITNOM Kombi koji je prevozio djecu sletio s ceste

Djeca su prebačena u bolnicu

'U Sitnu Gornjem na raskrižju za Srinjine u 13.23 sati došlo je do slijetanja kombi vozila. Policija je na mjestu događaja', kazala nam je Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske. 

Na mjesto događaja je upućena i hitna pomoć, a uz vozača, prema prvim informacijama, nalazilo se i petoro djece. Odvezeni su u bolnicu.

Promet se ovom dionicom ceste odvija naizmjenično, jednim trakom, uz regulaciju policijskog službenika.

Prema prvim informacijama koje smo dobili iz tvrtke Promet, kombi koji je sletio s ceste prevozi djecu na relaciji Sinto-Srinjine. Policija je na terenu i provodi se očevid, ali neslužbeno doznajemo da su vozač i djeca dobro te da su roditelji obaviješteni o nesreći u kojoj su sudjelovala njihova djeca.

Vaša reakcija na temu