Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NESREĆA U SPLITU: Putnik se ozlijedio u autobusu, pozvani su hitna pomoć i policija

NESREĆA U SPLITU: Putnik se ozlijedio u autobusu, pozvani su hitna pomoć i policija

Iz Prometa su nam objasnili kako je došlo do incidenta

Hitna pomoć i policija su intervenirali nakon nesreće u kojoj je sudjelovao Prometov autobus na liniji broj 3. Premda je vozač javnog gradskog prijevoza izbjegao sudar s automobilom, zbog naglog kočenja putnik u autobusu je pao i zadobio ozljede. 

Iz Prometa su nam objasnili kako je došlo do incidenta koji se dogodio oko 10 sati u Ulici Domovinskog rata. 

- Vozilo stranih registarskih oznaka neočekivano je pokušalo skrenuti u Bihaćku ulicu, koja ima smjer kretanja u suprotnom smjeru. Vozač tog vozila u posljednjem je trenutku prepoznao pogrešku i naglo zakočio, što je primoralo našeg vozača na hitno kočenje kako bi spriječio veću nesreću i zaštitio putnike. Nažalost, prilikom tog kočenja putnik starije životne dobi u autobusu je pao i zadobio ozljede. Nadamo se da nisu ozbiljne i želimo mu brz oporavak. Našim putnicima izražavamo duboko žaljenje zbog ovog neugodnog događaja i zahvaljujemo im na razumijevanju - kazali su nam iz tvrtke javnog gradskog prijevoznika. 

Podsjetili su sve sudionike u prometu na važnost opreza i poštivanja prometnih pravila kako bi se osigurala sigurnost svih na cesti.

Iz policije su nam kazali da je u tijeku očevid kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do nesreće.

Vaša reakcija na temu