Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIJE DUGO BIO NA SLOBODI Mile Mesar završio u zatvoru u Rijeci kao dio zločinačke koja je švercala heroin

NIJE DUGO BIO NA SLOBODI Mile Mesar završio u zatvoru u Rijeci kao dio zločinačke koja je švercala heroin

Sutra ga dovode na sud u Split zbog optužnice za šverc mesa

Među petoricom uhićenih za šverc heroina u Istri, Zagrebu i Dalmaciji je i Milivoj Utrobičić, zvani Mile Mesar, kojem sude u nizu kaznenih postupaka na Županijskom i Općinskom sudu u Splitu. 

Sutra mu je zakazana rasprava za šverc mesa. Splitski sud već je obaviješten da je Utrobičić završio u riječkom zatvoru, na suđenje će ga dovesti pravosudni policajci. 

Utrobičić je već neko vrijeme proveo iza rešetaka, nakratko su ga pustili pa onda opet odlučili vratiti u zatvor zbog prijetnje supruzi s kojom je bio u postupku razvoda. Sada je opet u zatvoru zbog sumnje da se s ostalim osumnjičenicima u posljednjih godinu dana povezao u zločinačko udruženje radi prodaje heroina na istarskom, zagrebačkom i području Splitsko-dalmatinske županije. Sumnja se da su u prodaju stavili najmanje 4,2 kilograma heroina. 

Utrobičiću su sudili i zbog prijetnje veterinarskim inspektoricama i krivotvorenja pečata veterinarske inspekcije, trgovanja ljudima te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Vaša reakcija na temu