Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI POTEZ Ivošević policiji prijavio šefa HDZ-a zbog vrijeđanja predsjednika Milanovića

NOVI POTEZ Ivošević policiji prijavio šefa HDZ-a zbog vrijeđanja predsjednika Milanovića

'Očekujem žurnu reakciju'

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević podnio je 2. policijskoj postaji prekršajnu prijavu protiv šefa HDZ-a Andreja Plenkovića, i to zbog remećenja reda i mira iz članka 17., odnosno, vrijeđanja i omalovažavanja državnih organa, tj. predsjednika Republike Zorana Milanovića. Radi se o istom prekršaju zbog kojeg je policija nedavno sankcionirala Ivoševića.

'Nakon što je splitska policija spustila letvicu aktiviranja članka 17. ZPJRM na najnižu moguću razinu, kao savjestan građanin odlučio sam vidjeti jesu li jednako revni kada se vrijeđa i omalovažava i ostale državne organe. 

2. policijskoj postaji podnio sam prekršajnu prijavu protiv premijera RH Andreja Plenkovića radi nedavnog vrijeđanja i omalovažavanja predsjednika RH Zorana Milanovića.

Vjerujem da će načelnik Ante Balov postupiti jednako kao i u nekim sličnim slučajevima i izdati prekršajni nalog protiv premijera RH zbog nazivanja izjava predsjednika RH debilnima', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu