Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oglasio se i HEP: Radimo analizu

Oglasio se i HEP: Radimo analizu

Uzrok nestanku struje u regiji još nije poznat

O jednosatnom nestanku energije u Dalmaciji i Slavonijii, BiH i Crnoj Gori, oglasio se i HEP.

'Prekid opskrbe električnom energijom u dijelovima Republike Hrvatske izazvao je međunarodni  poremećaj koji je zahvatio više zemalja.

Hrvatski operator prijenosnog sustava radi analizu sa operatorima sustava susjednih zemalja kako bi se utvrdio uzrok. Prekid opskrbe električnom energijom u dijelovima Republike Hrvatske izazvao je međunarodni  poremećaj koji je zahvatio više zemalja. Hrvatski operator prijenosnog sustava radi analizu sa operatorima sustava susjednih zemalja kako bi se utvrdio uzrok.
 
Za ublažavanje problema međunarodnog prekida opskrbe električnom energijom Hrvatska elektroprivreda stavila je u puni pogon sve svoje proizvodne kapacitete kako bi HOPS mogao osigurati opskrbu električnom energijom građana RH u što kraćem vremenskom roku.
 
Što se tiče distribucijske mreže HEP-a, HEP - Operator distribucijskog sustava izvještava da na mreži nema oštećenja.

Posljedično, nastale su poteškoće i u funkcioniranju HEP-ovih web stranica', poručuju priopćenjem za javnost.

Vaša reakcija na temu