Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Opasni splitski komunalni 'suveniri' strpljivo čekaju bolje dane

Opasni splitski komunalni 'suveniri' strpljivo čekaju bolje dane

'Rupe ili bolje reći jame na glavnoj prometnici za TTTS uskoro bi mogle po veličini i dubini konkurirati Modrom jezeru'

Opasni splitski komunalni 'suveniri' očito su prirasli srcu odgovornim osobama u gradskoj upravi i javnim gradskim tvrtkama, te se i dalje ne uklanjaju niti popravljaju, smatra dr. Joško Kalilić.

- Suha trava na tvrđavi Gripe u svojem rastu prerasla je visinu prosječne osobe od 176 cm. U slučaju požara vatra bi zahvatila obližnju zgradu Umjetničke akademije. Slučajni turisti gledaju s čuđenjem nepokošenu travu, tim više, što vjerojatno znaju da je tvrđava Gripe zaštićeni spomenik kulture koja je odigrala sudbonosnu ulogu u obrani grada Splita od Turaka prije 350 godina - poručuje dr. Kalilić te upozorava i na goleme rupe na cesti za TTTS.

- Rupe ili bolje reći jame na glavnoj prometnici za TTTS uskoro bi mogle po veličini i dubini konkurirati Modrom jezeru u Imotskom. Možemo  zamisliti koliko je automobilskih guma i ostalih dijelova vozila do sada oštećeno slučajnim prelaskom preko njih, naročito nakon obilnih kiša, jer su tada ispunjene vodom potpuno nevidljive. Gomile panjeva i suhih grana uz pješačke staze na Marjanu i dalje strpljivo čekaju odgovorne osobe iz Javne ustanove Marjan da ih uklone - zaključuje dr. Kalilić.

Vaša reakcija na temu