Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPG2Go: Splićanin pokrenuo stranicu za lakši plasman domaćih proizvoda

OPG2Go: Splićanin pokrenuo stranicu za lakši plasman domaćih proizvoda

Namirnice s hrvatskih farmi i Jadrana, svježe voće i povrće, meso, riba i morski plodovi na adresu bi trebali stizati unutar 24 sata

Pokrenuta je stranica OPG2Go za online prodaju proizvoda domaćih OPG-ova, mesa i ribe. Svi koji imaju OPG, a i mesari, ribari koji imaju dozvolu, mogu se besplatno registrirati na stranicu i ponuditi svoje proizvode, namirnice za prodaju te istaknuti minimalnu cijenu za narudžbu i dostavu. Prilikom registracije odrađuje se provjera, kontaktira se prodavač i ako je sve u redu, kreira se njegov profil na stranici. Proizvođač jednostavnom formom unosi namirnice, cijenu te minimalnu cijenu za narudžbu i dostavu. 

Kupac ima više filtera na stranici ovisno o vrsti namirnice (voće i povrće, meso, riba i morski plodovi) te odabir lokacije prodavača i područje dostave (Split, Zagreb, Osijek…). 


OPG2Go je zamišljen da funkcionira na razini cijele Hrvatske. 

- Budući da se puno toga mijenja zbog pandemije koronavirusa, nadamo se da će ova usluga olakšati kupnju i prodaju osnovnih životnih namirnica, a i dati priliku malim proizvođačima da plasiraju svoje proizvode na tržište - kaže nam Splićanin Dejan Grepo, koji je pokrenuo stranicu te nastavlja:

- Stranica je otvorena za registriranje proizvođača, sve radi, ali namirnice za kupce bit će dostupne krajem tjedna, a isti dan će i aplikacija za mobitele biti u funkciji, već je napravljena, samo se čeka da Google završi autorizaciju koja isto duže traje nego inače zbog situacije s koronavirusom. Aplikacija za Apple uređaje isto će biti dostupna krajem tjedna.

Kada se krene s dostavom, namirnice s hrvatskih farmi i Jadrana, svježe voće i povrće, meso, riba i morski plodovi na adresu bi trebali stizati unutar 24 sata.

Vaša reakcija na temu