Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorene su prijave za testiranje: Postani polaznik programa Centra izvrsnosti SDŽ

Otvorene su prijave za testiranje: Postani polaznik programa Centra izvrsnosti SDŽ

Za učenike od petog razreda osnovne do treće razreda srednje škole

Centar izvrsnosti SDŽ otvorio je prijave za buduće polaznike izvanškolskih programa matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike u školskoj godini 2024./2025.

Prijave za testiranje otvorene su do 10. svibnja 2024. godine, a na testiranje se mogu prijaviti učenici od petog razreda osnovne škole do trećeg razreda srednje škole.

- Nakon još jedne uspješne godine u Centrima izvrsnosti SDŽ u kojima je u ovoj školskoj godini sudjelovalo 524 učenika i 120 mentora, pripremamo se za izazove u novoj školskoj godini. Pozivam sve zainteresirane učenice i učenike da se prijave na testiranje za upis u programe Centra izvrsnosti, ali i nastavnike da proslijede informaciju o testiranju svojim učenicima u školama. Prijaviti se mogu svi učenici koji imaju interes za područja naših programa. Veselimo se testiranju za novu školsku godinu i prilici za upoznavanje novih mladih potencijala - poručio je Ivica Zelić, ravnatelj Centra izvrsnosti SDŽ.

Iz Centra izvrsnosti SDŽ napominju da se na testiranje mogu prijaviti i učenici koji ne prolaze odličnim uspjehom, a koji možda i ne znaju da su potencijalno daroviti.

Testiranje će se provoditi online putem, i to 18. svibnja za program novih tehnologija i informatike i 25. svibnja za programe matematike i prirodoslovlja.

Sve visokomotivirane i zainteresirane učenike prijavljuju matične škole preko aplikacije MIA dostupne na poveznici https://app.e-mia.hr/.

Više informacija o testiranju se može pronaći na poveznici, a za sve dodatne upite zainteresirani mogu poslati mail na info@ci-sdz.hr.

Vaša reakcija na temu