Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija ipak istražuje slučaj otmice u Aržanu

Policija ipak istražuje slučaj otmice u Aržanu

Starca su oteli migranti i zapovjedili mu da ih vodi kroz šumu

Iz splitske policije poslali su priopćenje u vezi otmice 79-godišnjaka u Aržanu o čemu je Dalmatinski portal pisao jučer. 

- U odnosu na zaprimljenu prijavu da 73-godišnjeg muškarca da su mu u nedjelju 30.kolovoza, za sada nepoznati muškarci, oko 15 sati navodno zaprijetili oružjem, dok se vraćao iz Republike Hrvatske u Republiku BIH gdje trenutačno boravi te ga prisilili da ih odvede kroz šumu, provodimo kriminalističko istraživanje - poručili su iz policije. 

Prema prvim zaprimljenim informacijama, dodali su, sve je upućivalo na to da s navedeni događaj odvio na području Bosne i Hercegovine te je u suradnji s nadležnim tijelima Bosne i Hercegovine započeto kriminalističko istraživanje. 

- Daljnjim provođenjem mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih bitnih činjenica policijski službenici jučer tijekom dana obavili su detaljan razgovor s oštećenim, te su s istim  izašli su na mjesto događaja  kako bi utvrdili gdje se točno događaj dogodio. Obavljenim očevidom utvrđeno je da se događaj najvjerojatnije desio uz samu granicu i to nekih 50 metara u Republici Hrvatskoj. Na okolnosti ovog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje - zaključili su.

Vaša reakcija na temu