Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Policija najavila intenzivan nadzor prometa, sankcionirat će najteže prekršaje

Policija najavila intenzivan nadzor prometa, sankcionirat će najteže prekršaje

'Pozivamo sve sudionike da poštuju prometna pravila'

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske najavili su kako će policijski službenici i tijekom ovog vikenda provoditi intenzivnu kontrolu i nadzor prometa na cestama.

Aktivnosti policije bit će usmjerene na sankcioniranje najtežih prekršaja kao što su vožnja pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina, nekorištenje sigurnosnog pojasa i korištenje mobitela za vrijeme vožnje. Ovo su prometni prekršaji koji najčešće dovode i do najtežih posljedica u prometnim nesrećama.

'Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju prometna pravila, da ne konzumiraju alkoholna pića prije i za vrijeme vožnje te da prilagode brzinu svojih vozila uvjetima i stanju na cestama kako bi time utjecali na povećanje vlastite sigurnosti, ali i sigurnosti svih sudionika u prometu', apeliraju iz policije. 

Vaša reakcija na temu