Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija objavila detalje teške nesreće kod Dubrovnika u kojoj je poginuo motociklist

Policija objavila detalje teške nesreće kod Dubrovnika u kojoj je poginuo motociklist

Dogodila se jučer na Jadranskoj magistrali

Policija je dovršila očevid prometne nesreće koja se jučer, oko 17.40 sati, dogodila kod mjesta Zaton Doli. Smrtno je stradao 48-godišnji vozač motocikla. 

Utvrđeno je kako je izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom, skrenuo u desno, izletio na betonsku pasicu s južne strane kolnika i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Nakon toga se nastavio nekontrolirano kretati o zaustavio se na sredini kolnika. 

Od zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja. 

'Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren do 21.05 sati. Tijelo preminulog motocikliste je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok smrti', izvijestili su iz policije.

Vaša reakcija na temu