Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POSTAVLJENA ŽIČARA NA MARJANU:  Gradonačelnik obišao radove

POSTAVLJENA ŽIČARA NA MARJANU: Gradonačelnik obišao radove

- Pustimo izvođača da na miru odradi svoj posao i što prije očisti Marjan od potkornjaka - poručio je gradonačelnik Andro Krstulović Opara

Na Marjanu je postavljena žičara, objavio je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara koji je danas obišao park šumu s koordinatorom Radne skupine za Marjan Nenadom Ružićem i predsjednikom Upravnog vijeća Javne ustanove Mirkom Ruščićem.

- Obišao sam danas južnu stranu Marjana, područje gdje je u tijeku sječa stabala zaraženih potkornjakom. Danas je postavljena i žičara koja posječene borove izvlači iz nepristupačnih dijelova šume. Od izvođača radova dobili smo garanciju kako će se maksimalno paziti na postojeće stanje prirodnih staništa - kaže gradonačelnik.

Pozvao je još jednom sugrađane na poštivanje zabrane prolaska od Instituta do Bena.

- Pustimo izvođača da na miru odradi svoj posao i što prije očisti Marjan od potkornjaka - poručio je Splićanima.

U obilazak Marjana će doći u utorak i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević.

Vaša reakcija na temu