Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot PRED NOSOM KUPAČA: Usidreni brodovi na Kašteletu, jednoga i peru

PRED NOSOM KUPAČA: Usidreni brodovi na Kašteletu, jednoga i peru

'Ribanje sapunicom nije dozvoljeno'

Kupači na Kašteletu ostali su neugodno iznenađeni scenama u moru, neposredno iza linije ograničenja za plivanje. 

Osim što je usidreno nekoliko brodova, jedan se odlučio i 'servisirati', preciznije, prati vanjski dio. U trenutku je i 'strugao'. 

- Je li mogao naći drugo mjesto za ove radnje? - pita se čitatelj koji nam je poslao video.

U Lučkoj kapetaniji kažu da vjeruju da nisu ugodne scene, ali ako se radi samo o 'osvježavanju' broda morem, onda se smije. Ribanje sapunicom, pražnjenje i ribanje nisu dozvoljeni.

Splićani i turisti su ionako na mukama ove godine zbog radova na najvećoj plaži Žnjanu, 'šminkaju' se i Bačvice na kojima se ipak može kupati, mogu barem biti na miru u rijetkim slobodnima.  Ako već ne mogu, prema, savjetu zamjenika Antonija Kuzmanića, otići do Brača i okupati se.


Vaša reakcija na temu