Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: EMSC Prilično jak potres kod Pelješca

Prilično jak potres kod Pelješca

Magnituda mu je bila 3,8

Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jutros, u 7 sati i 3 minute prilično jak potres na Pelješcu. Magnituda potresa iznosila je 3.8 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na V stupnjeva EMS. 

Dva sata ranije, u 5 sati i 7 minuta zabilježen je umjeren potres magnitude 3.4 na Pelješcu, jugoistočno od Žuljana. Intenzitet u epicentru procijenjen iz magnitude iznosio je IV-V (četiri do pet) stupnjeva EMS.

Na tom području zabilježen je potres i jučer. U 18 sati i 57 minuta dogodio se potres 2.6 u moru, uz obalu Pelješca jugoistočno od Žuljana. Intenzitet u epicentru procijenjen iz magnitude iznosio je III-IV (tri do četiri) stupnja EMS.

Vaša reakcija na temu