Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROMET: U subotu se mijenjaju trase autobusa 1, 6, 16, 5, 5A i 18

PROMET: U subotu se mijenjaju trase autobusa 1, 6, 16, 5, 5A i 18

Zbog koncerta na Trgu Gaje Bulata

U subotu, 11. svibnja s početkom u 19 sati, u sklopu programa Sudamje, na Trgu Gaje Bulata održat će se koncert. S obzirom na to da se očekuje veći broj sudionika i gostiju od 18.30 do 22.30 sati autobusi privremeno neće moći koristiti okretište na Trgu Gaje Bulata (HNK), priopćeno je iz Prometa.

Zbog toga će autobusi na linijama broj 1, 6 i 16, koji u tom vremenu dolaze iz Ulice Domovinskog rata (smjer općina), koristiti okretište na Manuškoj poljani (kod trafostanice). 

Autobusi na linijama broj 5, 5A  i 18 koji u tom vremenu dolaze iz Zagrebačke ulice (smjer tržnica) produžavat će Livanjskom ulicom, Domovinskog rata, Ivana Gundulića na Sukoišansku, zatim Ličkom ulicom se vraćati na Ulicu Domovinskog rata i dalje svojom uobičajenom trasom.

'U navedenom terminu za ukrcaj i iskrcaj putnika (kao zamjena za stajalište kod HNK) bit će uspostavljeno privremeno autobusno stajalište na Manuškoj poljani (kod trafostanice)', priopćeno je iz Prometa. 

Vaša reakcija na temu