Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP PROMETNA U VODICAMA Teško ozlijeđen maloljetni vozač motocikla

PROMETNA U VODICAMA Teško ozlijeđen maloljetni vozač motocikla

Kazneno je prijavljena 36-godišnjakinja

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila u Vodicama teške ozljede je zadobio maloljetni vozač motocikla. Utvrđeno je kako ju je skrivila 36-godišnja vozačica automobila koja je oko 17.20 sati oduzela prednost maloljetniku na motociklu. 

Skretala je ulijevo kada je došlo do sudara s motociklom koji nije imao retrovizore, a na kojem je, kao putnik, bio još jedan maloljetnik. Vozač motocikla je u trenutku nesreće nepropisno pretjecao njezino vozilo preko središnje uzdužne pune crte te je od siline udara s motociklom i putnikom pao na tlo.

Na mjestu događaja sudionici prometne nesreće su razmijenili osobne podatke i podatke o vozilima, ali u ponedjeljak je maloljetni vozač zatražio pomoć liječnika koji su utvrdili da je teško ozlijeđen. 

'Nakon saznanja o prometnoj nesreći policijski službenici Postaje prometne policije Šibenik su dana 21. listopada obavili radnje očevida. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 36-godišnje vozačice će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, dok će protiv maloljetnika biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu