Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Provaljivao po Trogiru i Segetu, a krao je novac

Provaljivao po Trogiru i Segetu, a krao je novac

Policija je uhitila 45-godišnjaka

U proteklih nekoliko tjedana trogirskoj policiji su redovito prijavljivane provale u ugostiteljske objekte iz kojih je ukraden novac. Kako bi pronašli počinitelja, policija je intenzivirala obilaske centra grada, a u subotu rano ujutro su pronašli i uhitili muškarca koji je nakon istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.

Naime, u rano jutro 29. lipnja 2024.godine oko 2.38 sati u Trogiru je izvršena provala u predvorje smještajnog objekta i s recepcije je otuđen novac. Nakon provale su policajci u centru Trogira uočili muškarca za kojeg je postojala sumnja da je počinitelj i koji je, kada je uočio policijske službenike, počeo bježati, međutim u svojoj namjeri nije uspio.

Policajci su ga sustigli, spriječili u daljnjem bijegu i uhitili. Kako bi spriječili daljnji bijeg preventivno su mu stavljena sredstva za vezivanje i doveden je u službene prostorije.

Nakon provedenog istraživanja utvrđeno je kako je 45-godišnji muškarac tijekom lipnja na području Segeta Donjeg i Trogira ostvario obilježja čak devet kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe u pokušaju i to: 5. lipnja 2024. je provalio u ugostiteljski objekt, 25. lipnja je iz restorana u Segetu Donjem pokušao ukrasti novac, 25. lipnja je provalio u restoran u Segetu Donjem iz kojeg je ukrao 150 eura, 27. lipnja  je provalio u konobu i ukrao 30 eura, a iz ugostiteljskog objekta 150,  28. lipnja je provalio u restoran u Segetu Donjem iz kojeg je ukrao novčanik sa 150 eura, u noći na 28. lipnja je provalio u frizerski salon iz kojeg je ukrao otuđeno 96 eura, potom i u dječju igraonicu i restoran iz kojeg je ukrao 200 eura, a 29. lipnja je provalio u smještajni objekt iz kojeg je ukrao 500 eura. 

'Tijekom noći s četvrtka na petak provalio je u čak pet različitih objekata iz kojih je otuđio oko 600 eura. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku', poručila je policija.

Vaša reakcija na temu