Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RADOVI NA FIRULAMA Zatvara se križanje Kaštelanove i Puta Firula

RADOVI NA FIRULAMA Zatvara se križanje Kaštelanove i Puta Firula

Privremena regulacija prometa bi trebala trajati do 1. lipnja

U sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split-Solin' u tijeku su radovi u gradu Splitu koji su dio ugovora 'Spoj sustava odvodnje južnog sliva Grada Splita na UPOV Stupe i dogradnja podmorskog ispusta Stobreč'.

U utorak, 28. svibnja 2024. godine, na križanju Ulice Jure Kaštelana i Ulice Put Firula privremeno će doći do zabrane prolaska za sav promet zbog radova u samom križanju ulica. Planirano trajanje radova je do 1. lipnja 2024. godine.

'Svi stanari ovih lokacija pravovremeno će biti obaviješteni o izvođenju radova te vremenskom roku u kojem se isti planiraju izvesti. Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova', poručuju iz Vodovoda i kanalizacije.


'Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split-Solin' investicija je ukupne vrijednosti 237.807.499,19 eura, a od ukupno prihvatljivih troškova koji iznose 188.387.880,03 eura, 129.446.550,25 eura, odnosno 68,71% financirat će se bespovratnim sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Preostalih 49.419.619,16 eura ili 31,29 % sufinancirat će se nacionalnim sredstvima.

Provedbom ovog projekta, ispunit će se EU standardi u vodno-komunalnim djelatnostima, odnosno ispunit će se zahtjevi Direktive o pročišćavanju komunalnih otpadnih voda 91/271/EE u aglomeraciji Split-Solin i 2. Direktive o kvaliteti vode namijenjene za ljudsku potrošnju 98/83/EZ kroz osiguranje povećanja pokrivenosti vodoopskrbnom mrežom.

*Sadržaj ove publikacije je isključiva odgovornost Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Split

Vaša reakcija na temu