Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Razbojnik opljačkao trgovinu u Kaštel Starom. Brzo je uhvaćen

Razbojnik opljačkao trgovinu u Kaštel Starom. Brzo je uhvaćen

Prolaznik ga je pokušao zaustaviti, ali mu je zaprijetio pištoljem

Nedugo nakon što je počinio razbojništvo u prodavaonici u Kaštel Starom policija je uhitila muškarca kojeg dovode u vezu s događajem. 

Muškarac s kapuljačom na glavi i naoružan pištoljem ušao je u trgovinu oko 20 sati. Zaposlenica se nalazila dalje od kase pa ju je on otvorio i uzeo novac. Kada je izašao iz trgovine pokušao ga je zaustaviti jedan građanin, ali mu je razbojnik zaprijetio pištoljem i pobjegao.

'Odmah po saznanju za događaj policijski službenici su izišli na teren i vrlo brzo su pronašli muškarca koji je odgovarao dobivenom opisu i koji se dovodi u svezu s događajem. Policijski službenici su ga uhitili i doveli u službene prostorije, te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje', poručili su iz policije.

Pronađeno je i vozilo koje je muškarac koristio i danas tijekom dana će se obaviti očevid i pretraga.

Vaša reakcija na temu