Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / RTL SDP osudio napade na zadarskog gradonačelnika i gradskog vijećnika: 'Primitivce treba propisno kazniti'

SDP osudio napade na zadarskog gradonačelnika i gradskog vijećnika: 'Primitivce treba propisno kazniti'

'Institucije moraju početi djelovati'

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zadar Daniel Radeta osudio je nemila događanja koja su pogodila HDZ-ova zadarskog gradonačelnika Branka Dukića i gradskog vijećnika te predsjednika županijskog HSP-a Matu Lukića

Najprije je, naime, Dukiću automobil zaliven bojom. Potom je Lukić zatekao svoj, parkiran ispred obiteljske kuće, s ugraviranim velikim slovom 'U' te s nekoliko izbočina na limu. 

'Ono što se danas dogodilo gradonačelniku Branku Dukiću i Mati Lukiću trebamo svi jasno i glasno osuditi! Uništavanje tuđe imovine kazneno je djelo - bilo to uništeno odijelo na osobi koja obavlja službenu dužnost ili Dukićev osobni automobil, kvalifikacija djela bi trebala biti ista, a primitivci propisno kažnjeni', istaknuo je Radeta.

Naveo je, nadalje, kako nažalost nema ingerenciju nad institucijama. Stoga je jedino što može osuditi ovaj događaj te ukazivati na nepravilnosti i propuste u njihovom radu. 

'Zadnja dva mjeseca pokušavam obraniti svoju obitelj, dostojanstvo i dignitet, a nitko iz tih istih institucija ne reagira niti radi svoj posao. Ovo se mora zaustaviti i institucije moraju početi djelovati.

Šutnja je trajala predugo i sada imamo nasilnike i huligane koji nam kroje sudbine, uništavaju živote, imovinu i od našeg grada rade 'grad slučaj'. Neće vam to proći', poručio je. 

Vaša reakcija na temu