Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP SMRT NA MAGISTRALI Dva auta i dva motora sudjelovala u prometnoj, poginuo 31-godišnji motorist

SMRT NA MAGISTRALI Dva auta i dva motora sudjelovala u prometnoj, poginuo 31-godišnji motorist

Pretjecao je i sudario se s taksijem

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila iznad Dubrovnika smrtno je stradao 31-godišnji vozač motora. Nesreća se dogodila na predjelu Vidikovca oko 6.25 sati. 

Policija je utvrdila kako je do nesreće došlo kada je motociklist pretjecao vozilo njemačkih oznaka, a potom i autobus dubrovačkih oznaka. Tada je udario ut aksi dubrovačkih registarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera.

Uslijed udara, kotač osobnog vozila se odvojio i udario u osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka koje je prethodno pretjecao i motocikl čeških nacionalnih oznaka čiji je vozač, 44-godišnji češki državljanin, teže ozlijeđen te mu se liječnička pomoć pruža u dubrovačkoj bolnici.

Ozljedama je 31-godišnjak podlegao u bolnici.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim su rukovodili policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik, promet na ovom dijelu magistrale bio je u potpunosti zatvoren te se odvijao okolnim prometnim pravcima, a za sav promet otvoren je u 10.00 sati.

Vaša reakcija na temu