Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska policija najavljuje pojačane kontrole prometa za vikend

Splitska policija najavljuje pojačane kontrole prometa za vikend

Najava pojačanih aktivnosti u prometu za vikend i akcije usmjerene na vozače mopeda i motocikala

'U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda nastavlja s poduzimanjem pojačanih  aktivnosti nadzora cestovnog prometa usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje  najtežih prometnih  prekršaja, posebno vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa i  nepropisne uporabe mobitela, a  činjenjem kojih se događaju  prometne  nesreće s najtežim posljedicama', obavještavaju iz splitske policije.

Aktivnosti će se  usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu tzv. recidiviste.

Za vikend, u nedjelju, 21. travnja od 13 do 17 sati na prometnicama na području  PU splitsko-dalmatinske provest će se akcija 'MTC/MOP/BRZINA'.

'Najčešće greške u posljedičnoj vezi kod prometnih nesreća koje čine vozači mopeda i motocikala su nepropisna ili neprilagođena brzina, nepoštivanje prednosti prolaska i nepropisno pretjecanje. Prilikom sudjelovanja u prometu pazite na sebe i druge!', zaključuju iz policije.

Vaša reakcija na temu