Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI IZBORI Domovinski pokret, Hrvatska demokršćanska stranka, HSP i Suverenisti izlaze zajedno

SPLITSKI IZBORI Domovinski pokret, Hrvatska demokršćanska stranka, HSP i Suverenisti izlaze zajedno

Kandidat za gradonačelnika im je Aris Zlodre

Domovinski pokret, Hrvatska demokršćanska stranka, Hrvatska stranka prava i Hrvatski suverenisti odlučili su zajedno izaći na izvanredne izbore u Splitu.Priopćenje koje potpisuju Mate Šimundić, Marica Vidović, Ante Grubišić i Lovro Meštrović prenosimo u cijelosti: 

'Sa željom da naš grad i cijelu domovinu pokrenemo naprijed, u pravom smjeru, odlučili smo zajednički nastupiti na predstojećim izborima za Gradsko vijeće Grada Splita. Jer nas vode ideali istinskog služenja hrvatskom narodu, želimo preuzeti odgovornost za razvoj Grada Splita.

Naš je kandidat za gradonačelnika Aris Zlodre, Splićanin koji se dokazao i kao kotarski vijećnik i kao uspješni poduzetnik i kao obiteljski čovjek. Njega i njegov tim podržavamo svim srcem, nastupajući pod sloganom 'Pokrenimo Split zajedno'. 

Naš je program realan. Za svaki naš prijedlog dat ćemo odgovor na pitanje otkud novci za to. Svaku stvar ćemo napraviti za dobro svih građana, vodeći računa o cjelovitom i ravnomjernom razvoju svih dijelova Grada Splita. Sve dobro što je zapelo zbog neučinkovitosti dosadašnje vlasti pokrenut ćemo i ostvariti: u infrastrukturi, urbanizmu, energetici, turizmu, prometu… 

Nama su u fokusu mlade obitelji koje nemaju stan i koje su zabrinute hoće li upisati djecu u vrtić. Oni su naša budućnost i njima želimo služiti. Ne želimo grad koji umire, nego koji napreduje, razvija se i raste. Želimo grad koji se brine za svoje starije građane i one s posebnim potrebama. Želimo služiti građanima Grada Splita na pristojan i miroljubiv način, ne unoseći nove podjele i svađe među ljude.

Obraćamo se svim stanovnicima Splita koji dišu domoljubno: Uvijek ćemo braniti hrvatski identitet našega grada. Nikada nećemo zaboraviti naše branitelje. Nećemo pokleknuti pred agresijom rodne ideologije. Branit ćemo kršćanske vrijednosti na kojima počiva naša kultura. Ujedinjenim snagama želimo pokazati da smo spremni izdignuti se iznad partikularnih stranačkih interesa i u središte našeg političkog djelovanja staviti dobrobit svih građana', poručili su.

Vaša reakcija na temu