Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Stranci se potukli u avionu, uhitili su ih nakon slijetanja u Zadar

Stranci se potukli u avionu, uhitili su ih nakon slijetanja u Zadar

Radi se o državljanima Velike Britanije

Zbog narušavanja reda i mira zadarska policija je na Prekršajni sud privela dvojicu državljana Velike Britanije u dobi od 25 i 20 godina. Jučer su oko 11.50 sati zaprimili dojavu iz Zračne luke u Zadru kako je u zrakoplovu došlo do narušavanja reda i mira. 

Nakon slijetanja zrakoplova u zračnu luku policajci su ih doveli u službene prostorije gdje im je pružena pomoć lakših ozljeda, a utvrđeno je i da su pod utjecajem alkohola. 

'Daljnjim postupanjem policije utvrđeno je kako su se tijekom leta, u zrakoplovu muškarci međusobno verbalno sukobili, a potom i fizički udarajući se šakama, pri čemu su obojica ozlijeđeni u predjelu lica i ruku', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu