Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šuta komentirao Puljkov poziv: 'Ono kad uvališ poraženom Grbinu cijelu užu obitelj pa pozoveš druge da zaborave na osobne interese...'

Šuta komentirao Puljkov poziv: 'Ono kad uvališ poraženom Grbinu cijelu užu obitelj pa pozoveš druge da zaborave na osobne interese...'

Predsjednik HDZ-a Split se javio FB komentarom

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak na Facebooku je objavio status vezan za izbore, a u komentaru se javio Tomislav Šuta, predsjednik HDZ-a Split.

Centrov čelnik je naveo sljedeće:

- Hvala svima koji su jučer izašli na izbore, a posebno hvala vama koji ste birali promjene! Naša borba još nije završena, ovo je početak puta na kojem moramo biti ujedinjeni kako bi ostvarili cilj, a to je micanje HDZ-a s vlasti. Pozivam sve oporbene aktere da ispred interesa vlastitih stranaka stave interese Republike Hrvatske i da pristupimo razgovorima u dobroj vjeri jer ono za što se borimo, veće je od svih nas pojedinačno! Podržat ćemo sve napore da se sastavi parlamentarna većina u kojoj nema HDZ-a. Ne zaboravimo da je koalicija Rijeke pravde odnijela pobjedu u Splitu i to nas čini ponosnima! Hvala svima!

Prvi HDZ-ovac Splita mu je odgovorio:

- Ono kad uvališ poraženom Grbinu cijelu užu obitelj i skoro Žetona ispred nosa u Sabor pa pozivaš druge da zaborave na osobne interese i krenu slagati većinu. Stay tuned, većinu će uskoro objaviti HDZ, a vidimo se i dogodine.

Vaša reakcija na temu