Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TRAGEDIJA NA DINARI: U lovu poginuo bivši direktor splitskih Parkova i nasada

TRAGEDIJA NA DINARI: U lovu poginuo bivši direktor splitskih Parkova i nasada

Ivica Klarić Kukuz radio je i u Upravi HŽ-a

Na Dinari je jučer u lovu tragično stradao 67-godišnji Ivica Klarić Kukuz iz Splita, bivši direktor gradske komunalne tvrtke Parkovi i nasadi. Nesreća se dogodila 200, 300 metara od makadamskog puta na kojem su istaknute table s upozorenjem da se radi o minski sumnjivom terenu. 

Klarić Kukuz je aktivirao protupješadijsku minu velike razorne snage. S njim je bio još jedan lovac koji je bio udaljen nekih stotinjak metara i u eksploziji je prošao neozlijeđen. Mjesto na kojem je došlo do tragedije nalazi se u graničnom pojasu i u blizini staze koja vodi prema BiH. 

Na intervenciju je stigla ekipa HGSS-a. No, prvo su pirotehničari splitske Policijske uprave morali osigurati rutu izvlačenja.

Nakon što je godinama vodio splitsku komunalnu tvrtku, Klarić Kukuz imenovan je 2004. godine zamjenikom predsjednika Uprave Hrvatskih željeznica, tvrtke u kojoj je radio od 1975. do 1994. godine na raznim poslovima.

Vaša reakcija na temu