Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uhićen muškarac koji je provaljivao u restorane i kuće na Hvaru

Uhićen muškarac koji je provaljivao u restorane i kuće na Hvaru

Pritvorskom nadzorniku je predan 51-godišnjak

Policija s Hvara je u nedjelju zaprimila dojavu o provali u ugostiteljski objekt na području Stari Grada. Na mjestu događaja proveden je očevid i započelo je istraživanje, a sutradan je uhićen 51-godišnjak koji je osumnjičen za to djelo. 

Tijekom istrage je utvrđeno kako je od od 24. svibnja do 16. lipnja na Hvaru ostvario obilježja četiri kaznena djela teške krađe, tri provale u obiteljsku kuću i  jednu provalu u ugostiteljski objekt gdje bi nasilno ušao u objekt i ispreturao unutrašnjost tražeći novac, nakit i druge vrijedne stvari.

Također sumnjiči ga se i da je u istome periodu počinio i pet kaznenih djela pokušaja teških krađa, gdje bi provalio u ugostiteljske objekte na području Hvara odakle ništa nije ukrao. Do sada utvrđena materijalna šteta iznosi 1000 eura. 

Nakon dovršenog istraživanja uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu