Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UŽAS U DUBROVNIKU Mladići pljačkali prostitutke, a jednu su i silovali

UŽAS U DUBROVNIKU Mladići pljačkali prostitutke, a jednu su i silovali

Uhićena su dvojica 20-godišnjaka

Dubrovačka policija je zbog silovanja i razbojništva koje su počinili u lipnju osumnjičila dvojicu 20-godišnjaka. Jedan od njih je državljanin BiH, a drugi je hrvatski državljanin, ali ima prebivalište u BiH. 

Oštećene su strane državljanke koje su u Dubrovniku pružale seksualne usluge. Dogovorili su se s jednom od njih i došli joj u stan. Tada su je hladnim oružjem prisilili na spolni odnos i natjerali je da im da svoj novac. Uzeli su joj 4500 eura, a ona je u događaju lakše ozlijeđena.

Istog dana su počinili isto kazneno djelo u drugom stanu u kojem su bile dvije strane državljanke. Jedan od njih je došao u stan i kriomice pustio drugog muškarca. Napali su jednu od njih i počeli tražiti novac, ali je druga počela zvati pomoć pa su pobjegli. Vani ih je u upaljenom vozilu čekao treći supočinitelj. 

'Brzom reakcijom policije koja je imala operativna saznanja o navedenom kaznenom djelu, počinitelji su odmah uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu