Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Ilustracija UŽAS U SOLINU Susjeda napao nožem, prijetio da će pobiti cijelu obitelj

UŽAS U SOLINU Susjeda napao nožem, prijetio da će pobiti cijelu obitelj

Mjesecima je proganjao suprugu žrtve, lani je osuđen na godinu zatvora

Policija je izvijestila o dovršetku kriminalističkog istraživanja nad 50-godišnjakom koji je sinoć u Solinu nožem napao 41-godišnjaka. Prijavili su ga za pokušaj ubojstva, prijetnju, a i nedozvoljeno držanje oružja jer su mu pretragom pronašli jednu protuavionsku granatu. 

Kako doznajemo, jučer oko 21.45 došao je u dvorište kuće 41-godišnjaka koji je bio s djecom. Zaprijetio je da će ubiti cijelu obitelj te na njih baciti bombu. 

Zamahnuo je nožem, napadnuti je uspio uhvatiti oštricu. Pri tom je zadobio ubodnu ranu lijeve nadlaktice. Držeći nož uspio je oboriti napadača na zemlju, tada je porezan po ruci. 

Ovaj je i dalje prijetio da će ga ubosti u vrat. 

Napadnuti muškarac prebačen je u splitsku bolnicu s otvorenom ranom ramena i nadlaktice. Ozljede su mu sanirane. Nalazi se izvan životne opasnosti, ali je zadržan na bolničkom liječenju, doznajemo u KBC-u Split. 

Osumnjičeni je, pak, uz kaznenu prijavu za tri kaznena djela predan pritvorskom nadzorniku. 

Obitelj napadnutog muškarca s njim ima već duže problema. Mjesecima je, naime, proganjao suprugu žrtve očekujući da ona stupi u emocionalnu vezu s njim. Očajna žena nekoliko je puta zvala policiju, na koncu je slučaj završio na sudu koji je 50-godišnjaka lani nepravomoćno osudio na godinu dana zatvora zbog nametljivog ponašanja.

Vaša reakcija na temu