Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Večeras donosimo najveće medijsko sučeljavanje kandidata 10. izborne jedinice!

Večeras donosimo najveće medijsko sučeljavanje kandidata 10. izborne jedinice!

Od 20 sati

Najveće medijsko sučeljavanje kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor ikada organizirano u Dalmaciji, večeras s početkom u 20 sati možete pratiti na kanalu Televizije Dalmacija, Diadora Televizije i na našem portalu.

U najmodernije opremljenom TV studiju sučelit će se pet kandidata stranaka koje po anketama prolaze izborni prag. Tri nositelja lista, te dvoje kandidata na trećoj poziciji na svojoj stranačkoj listi.

Svoje stavove večeras će sa gledateljima podijeliti Stipo Mlinarić Ćipe nositelj liste koalicije okupljene oko Domovinskog pokreta, kao i Tomislav Šuta ispred HDZ-a i partnera, zatim još dva nositelja lista - Božo Petrov u ime koalicije okupljene oko Mosta i Đuro Capor ispred stranke Možemo i partnera.

Uz četiri 'mušketira', jedina dama u studiju Televizije Dalmacija bit će Ivana Marković ispred SDP-a i partnera, odnosno koalicije Rijeke pravde.

- U kreiranju večerašnjeg sučeljavanja sudjelovali su novinari sedam medija. Televizije Dalmacija, Diadora televizije, Dalmatinskog portala, portala Dalmacija Danas i Dalmacija News, te kolege sa DRAMA radija i radija NU - Imotski – kazuju nam Sandra Barčot i Maja Pejković Kaćanski, urednice i voditeljice večerašnjeg sučeljavanja, naglašavajući kako će kolege novinari iz svih medija također postaviti pitanje gostima u studiju.

Dodatni kuriozitet večerašnjeg sučeljavanja, u realizaciji ekipe Televizije Dalmacija, svakako su i – plave kuverte!

- Iskustvo, povijest nas birače uči kako naši političari vole plave kuverte, pa ćemo vidjeti kako će se stranački predstavnici snaći kada njima ponudimo plave kuverte večeras – najavljuju urednice sučeljavanja, uz još jednu 'novitadu'.

- Među brojnim temama koje smo pripremili za raspravu i replike, upitat ćemo političare koji žele sutra sjediti u Saboru i krojiti naše živote, znaju li koliko košta jedno jaje koje je u hrvatskim prodavaonicama najskuplje u Europi. Kako bi oni preživjeli sa 400 eura, a to je prosječna penzija u Hrvatskoj, te koja je cijena političkog 'žetončića'.

Puno je tema i razloga za praćenje večerašnjeg sučeljavanja na Televiziji Dalmacija i na našem portalu. Emisija 'Izborni studio' koju uređuje i vodi Lana Tafra na programu je od 20 sati, a samo sučeljavanje kandidata kreće od 20:30.

Možda ćete nakon toga učvrstiti svoje mišljenje ili ga pak promijeniti, za koga ćete glasati u srijedu 17. travnja.

Vaša reakcija na temu