Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO Milanović iz Makarske: Budimo mudri, pametni, razboriti i skeptični kada donosimo važne odluke

VIDEO Milanović iz Makarske: Budimo mudri, pametni, razboriti i skeptični kada donosimo važne odluke

'Hrvatska je zemlja u kojoj se itekako ima što izgubiti ako se pametno ne gospodari'

'Budimo mudri, pametni, razboriti i skeptični kada donosimo važne odluke jer samo to nas je, i to povijest govori, očuvalo'. Poručio je to predsjednik Zoran Milanović sa svečane sjednice Gradskog vijeća Makarske povodom Dana grada.

'Trebamo biti sebični u nekim stvarima, gledati svoj interes i razmišljati da je samo nama stalo do ove zemlje, do ljudi koji u njoj žive. Da je ovo jedina država hrvatskog naroda i svih drugih koji žive u Hrvatskoj i dijele istu sudbinu, žele istu sreću, sigurnost i onu blaženu dosadu u kojoj sloboda neće biti samo druga riječ kad nemaš što izgubiti jer to je dešperacija i očaj.

Hrvatska je zemlja u kojoj se itekako ima što izgubiti ako se pametno ne gospodari i ne udahne i razmišlja prije donošenja odluka', kazao je Milanović.

Vaša reakcija na temu