Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO SVAĐE IVOŠEVIĆA I PAUKA Ne pamtimo da je ijedan dogradonačelnik napravio ovo...

VIDEO SVAĐE IVOŠEVIĆA I PAUKA Ne pamtimo da je ijedan dogradonačelnik napravio ovo...

Žustra rasprava o tome ima li vijećnik Domovinskog pokreta hrabrosti nije ostala samo na riječima

Pitanje vijećnika Domovinskog pokreta Martina Pauka oko poslovanja Čistoće sa Splitskom obalom i spominjanjem uloge Centrove Maje Čović izazvala je žestoku reakciju dogradonačelnika Splita Bojana Ivoševića

Na sjednici Gradskog vijeća Ivošević je Pauka prozvao za kukavičluk rekavši mu da se krije iza mikrofona u vijećnici jer zna da ga štiti imunitet. Pozvao ga je da, kako je rekao, klevete iznese i izvan vijećnice, a pritom je rukama prisnažio svoju poruku da se vijećnik 'stisnuo'.

Kamere TV Jadrana su zabilježile taj nesvakidašnji potez na sjednici, koji u tom trenutku nije izazvao veću pozornost ostalih prisutnih.

'Cijeli grad će znati da ste kukavica ako ne izađete ispred medija', rekao je, među ostalim, Ivošević.

Pauk je nakon toga izašao iz vijećnice i novinarima dao izjavu na tu temu.

Vaša reakcija na temu