Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Vlasnik agencije predan pritvorskom nadzorniku, sumnjiče ga da je prijetio splitskom dogradonačelniku

Vlasnik agencije predan pritvorskom nadzorniku, sumnjiče ga da je prijetio splitskom dogradonačelniku

Do problema je došlo zbog ilegalne sendvič reklame u parku

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje nad vlasnik turističke agencije koji je sinoć imao telefonski razgovor s dogradonačelnikom Bojanom Ivoševićem. Utvrdili su da je ostvario obilježja kaznenog djela prijetnje iz članka 139. stavka 3. Kaznenog zakona te su ga predali pritvorskom nadzorniku.

Riječ je o kvalificiranom obliku prijetnje prema službenoj osobi koja se kažnjava kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Osumnjičeni ima već niz kaznenih postupaka pa se pretpostavlja da će Državno odvjetništvo tražiti istražni zatvor.

Kako smo već izvijestili, do problema je došlo zbog ilegalnog postavljanja sendvič reklame u parku na Matejuški. Kazne komunalnih redara nisu polučile efekt pa je Ivošević sinoć svratio do agencije i telefonski razgovarao s vlasnikom. Ovaj mu je navodno poručio da će ga istriskati pa je Ivošević cijeli slučaj prijavio policiji.


Vaša reakcija na temu