Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽAJA PORUČIO: Birajući mene i DP dajete glas za Europske igre u Splitu i kompletnu obnovu športske infrastrukture

ŽAJA PORUČIO: Birajući mene i DP dajete glas za Europske igre u Splitu i kompletnu obnovu športske infrastrukture

Za Gripe ga vežu posebne emocije

Predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije i kandidat DP-a na listi u X. izbornoj jedinici Marko Žaja obratio se javnosti novim video uratkom vezanim za obnovu športske infrastrukture. 

Ovaj put Žaja je video posvetio kultnim Gripama. Kako kaže, za Gripe ga vežu posebne emocije jer je tu i kao borac i kao trener ostvario neke od najvećih sportskih rezultata. Splitski hram sporta propada, kako kaže, najviše zbog stalnih sukoba u društvu. Na način kako se Gripama upravlja ovaj centar će potpuno propasti. 

- Prilika za obnovu ovog centra, ali i čitave sportske infrastrukture u Splitu su Europske igre 2031. Pripremimo se, organizirajmo i ponovno aplicirajmo. 17. travnja izađite na izbore i birajući mene dajete glas za Europske igre u Splitu te kompletnu obnovu športske infrastrukture - poručio je Žaja.


Vaša reakcija na temu